Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στην Fancycor!

Στην Fancycor, προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα για το σπίτι σας που συνδυάζουν την κομψότητα και την ποιότητα. Θα βρείτε είδη σπιτιού, είδη διακόσμησης, είδη δώρων , συσκευές & σκεύη κουζίνας , ηλεκτρικές μικροσυσκευές και εποχιακά είδη!

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών που αγαπά να προσφέρει μοναδικά και λειτουργικά προϊόντα που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει.

Ιδρυθήκαμε στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για το σπίτι. Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Πεστών 37,Τ.Κ. 54453.Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε κι από κοντά!

Είτε αναζητάτε μοντέρνα διακοσμητικά για το σπίτι, είτε πρακτικά προϊόντα, θα βρείτε κάτι που να σας ενθουσιάζει στην γκάμα των προϊόντων μας.

Στην Fancycor, η ποιότητα και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Κάθε προϊόν που προσφέρουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένο, προσφέροντας αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο. Επιδιώκουμε να κάνουμε τις αγορές σας μια ευχάριστη εμπειρία!

Ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε και εμπιστεύεστε τα προϊόντα μας. Είμαστε πάντα εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.